perjantai 17. toukokuuta 2013

Pisama Design mukaan joukkoon!

"astubutiikkiin.fi -portaalista oli ensimmäisestä kontaktista lähtien runsaasti infoa saatavilla, asiasta oli helppo lukea ja kysyä lisää. Lopullisen päätöksen taisimme tehdä heti, kun tapasimme Marin. Hänen energiansa ilahdutti. Kun portaalista on hyötyä ja iloa sekä asiakkaalle että yrittäjälle, on kysessä hyvä juttu."

Näin päätti Pisama Design liittyä mukaan joukkoon, ja seuraavassa Suvi Hatulan ajatuksia astubutiikkiin.fi-portaalista sekä Pisaman tarina.

Miten näette yrityksenne hyötyvän portaalista?
"Säännöllinen markkinointi. Se on oleellisin hyöty, sillä usein tuntuu, että siihen ei jää tarpeeksi aikaa. Mukavaa saada apujoukkoja kertomaan asiakkaille, kuinka upeaa designia Suomessa suunnitellaan. Samalla olisi huikeaa tutustua uusiin, kiehtoviin yrityksiin ja ihmisiin niiden takana. Mahdollisesti jopa tehdä yhteistyötä."

Miksi näette, että juuri teidän yrityksenne tuotteet sopivat portaaliin? 

"Jo alusta saakka portaali kuulosti Pisama -tuotteiden ystävältä, sillä kuosien lisäksi kotimainen ja ekologinen design ovat pääosassa tuotteissamme. Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, tuotannossa hyödynnämme tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaaleja. On siis etu, kun samat arvot yhdistyvät yhdessä portaalissa. Tärkeää on toki myös, että tuotevalikoima on mahdollisimman monipuolinen."
Minkälaisten yritysten näette sopivan hyvin portaaliin?
"Ekologisuus on myös laadukkuutta, kestäviä tuotteita. Kuluttajat etsivät tänä päivänä sekä Suomessa suunniteltuja että valmistettuja tuotteita. Uskon, että portaali vähentäisi tätä aarteenetsintää. Lisäksi näen portaalissa yritykset, joilla on tuotteissa se oma juju. Näistä aineksista koostuu varmasti upea tarjonta."

Miksi näette portaalin hyvänä asiana?
"Portaali on sekä asiakkaan että yrittäjän kaveri. Asiakas löytää etsimänsä helpommin ja voi keskittyä vertailuun, yritysten tarinoiden tutkimiseen ja hauskaan shoppailuun. Yrittäjä hyötyy markkinointiavusta, saa lisää tunnettuutta, löytää uusia ihania asiakkaita ja on iloinen, että voi hetken hengähtää. Uskon, että portaali tulee yhdistämään ihmisiä."
Pisama Designin tarina
Pisama Design suunnittelee ja valmistaa näyttävää arkidesignia. Kotimaiset tuotteet yhdistävät graafisen suunnittelun perinteisiin käsityömenetelmiin. Modernien käyttötuotteiden pääosassa ovat yksilölliset kuosit ja käytännöllinen muotoilu.

Tuotteet ovat sekä piensarjatuotantoa että ekodesignia, ja 100% suomalaista muotoilua. Pisama -tuotteet valmistetaan ideoinnista pakkaukseen saakka Tampereella. Mallistoa myydään verkkokaupoissa ja kivijalkaputiikeissa ympäri Suomen.

Pisama -tuotteiden takana ovat siskokset Sini ja Suvi Hatula. Yhteinen sävel graafisen suunnittelun ja tekstiilimuotoilun yhteistyöhön löytyi opiskeluaikaisen projektin kautta. Omat yksilölliset kuviomme, Pisamat, antoivat nimen arkidesign-tuotemerkillemme. Tänä päivänä tarjoamme oman mallistomme lisäksi yrityksille kuosikuunnittelupalvelua. Pisama Design kannustaa muotoilemaan maailmaa kokeilevin mielin kuvioilla!
*****
Kiitos Suvi ja Sini, ja tervetuloa Pisama Design mukaan joukkoon! Pisama Designin tuotteita voit käydä ihailemassa ja ostamassa heidän verkkosivuillaan (KLIK), ja syksyllä tuotteet päivittyvät myös astubutiikkiin.fi-sivuilla!

Jutun kuvat on saatu Pisama Designilta jutun käyttöön ja kuvaavat heidän tuotteitaan. Viimeisessä kuvassa hymyilevät itse Suvi ja Sini.

2 kommenttia:

 1. ONNEA, onnea, Onnea, aivan ihania tekijöitä ja tuotteita on lähtenyt mukaan!!! Idea alkaa tulla todeksi ja Butiikin kautta todella voi löytää ihan mahtavia, Suomalaisia kierrätystuotteita!!!
  Hip hei ja hurraa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja todellakin; valikoima on aika mahtava!

   Poista