tiistai 21. toukokuuta 2013

Arvonta yrityksille: Opi ja työskentele verkossa -kirja

Minulla on ilo ilahduttaa mukaan liittyviä yrityksiä jälleen kerran, sillä saan järjestää taas uuden arvonnan! 

Docendo lahjoitti nimittäin mukaan liittyneille yrityksille arvottavaksi suositun kouluttajan, Outi Lammen, kirjoittaman kirjan: 

OPI JA TYÖSKENTELE VERKOSSA 
Tätinörtti opastaa
Kirjan kuvaus Docendon sivuilta:

"Pian tiedät sen, minkä internetkin tietää! Nyt tehdään loppu ajanhaaskauksesta ja vätystelystä! Internet on mahtava tietovarasto, jota kuka tahansa voi käyttää oppiakseen ja kehittyäkseen. Tiedonhaluisen pitäisi kuitenkin pystyä seulomaan kultajyvät huuhaa-akanoiden joukosta, jotta aika ei kuluisi hakukonemyllyä pyörittäessä ja sosiaalisessa mediassa tyhjänpäiväisiä tilapäivityksiä ällistellessä.

Kirjan avulla opetat hakukoneet ja sosiaalisen median palvelut toimimaan kuin uskollinen noutajakoira, joka kantaa pyytämäsi eteesi silloinkin, kun et itse vahdi vierellä. Opit myös laittamaan verkosta löytämäsi tiedon talteen ja hakemaan sen esille tarvittaessa. Nopeasti.

KM Outi Lammi on tuottelias kirjoittaja ja suosittu kouluttaja. Hän on ollut mukana toteuttamassa useita oppimateriaaliprojekteja ja kirjoittanut lukuisa oppikirjoja, joista pidetään niiden käytännönläheisyyden vuoksi."


Selasin vähän salaa tätä, ja näyttää tosi hyvälle paketille - eli suosittelen!

Arvontaan osallistuvat siis kaikki yritykset, jotka ovat liittyneet palveluuni tiistaina 28.5.2013 klo 24 mennessä; myös he, jotka ovat jo mukana listoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti