torstai 30. toukokuuta 2013

Nouseva Myrsky mukaan joukkoon!


"Mari otti minuun yhteyttä parisen viikkoa sitten ja kysyi Nousevaa Myrskyä mukaan. Minusta mukaan pääseminen tuntui kunnialta, ja hetken aikaa menoa seurattuani päätin ilolla lähteä mukaan.

 Kiinnostuksen herätti ennen kaikkea idean tuoreus. En ole törmännyt vastaavaan konseptiin Suomessa aiemmin, ja minulle tuli heti tunne, että "tämä on hyvä juttu!" Mukana oli lisäksi jo kasapäin muita yrittäjiä, joten en oikeastaan edes malttanut jäädä pois niin upeasta joukosta."

Näin innostui Liisa Tuimala Nousevasta Myrskystä lähtemään mukaan. Seuraavassa lisää Liisan ajatuksia sekä Nousevan Myrskyn tarina.


Miten näet yrityksesi hyötyvän portaalista?

Ensinnäkin, uusilla asiakkailla. Portaali tulee todennäköisesti tekemään mielenkiintoisia aluevaltauksia kaikkien mukanaolijoiden hyödyksi. Sivumainintana: uskon, että valmis kauppapaikka tulee herättämään laajaa kiinnostusta mm. mediassa. Toiseksi, oman brändini tunnettuus lisääntyy. Ja kolmanneksi, innostun jo nyt uusista yhteistyömahdollisuuksista ja verkostoitumisesta muiden kanssa!


Miksi näet, että juuri sinun yrityksesi tuotteet sopivat portaaliin?


Portaalissa vallitsevia teemoja ovat suomalaisuus, pienyrittäjyys, käsityöläisyys, ekologisuus sekä uniikit ideat. Kun peilaan Nousevaa Myrskyä näitä teemoja vasten, huomaan, että tuotteeni sopivat joukkoon kuin "nokka päähän".Minkälaisten yritysten näet sopivan hyvin portaaliin?

Mukaan sopivat mielestäni laadukkaita tuotteita valmistavat pienyritykset, joiden tuotteissa on mielenkiintoista twistiä.

Miksi näet portaalin hyvänä asiana?

Portaali kokoaa yhteen tekijät sekä asiakkaat. Olen samaa mieltä monien muiden yrittäjien kanssa siitä, että portaali tarjoaa upean mahdollisuuden viedä meidän yrittäjien asiaa eteenpäin aivan uusille alueille. Kenties portaali tekee jotakin sellaista, mitä kukaan meistä ei edes osannut kuvitella?Nousevan Myrskyn tarina


Nouseva Myrsky on vuonna 2012 perustettu kierrätyskorubrändi ja yhden naisen koruverstas.

Nousevan Myrskyn teemoja ja inspiraation lähteitä ovat Suomen villi luonto, kontrastit sekä vahva itsetunto.

 

"Koruni on suunniteltu 'omaa tietään kulkeville kaunottarille'.

Yrittäjyys oli haaveeni aivan nuoresta lähtien, ja idea kierrätyskumikoruista sai lopulta alkunsa puhjenneesta pyöränkumista", kertoo Liisa.


Nousevan Myrskyn tuotevalikoima koostuu naisten koruista. Tuotteiden punainen lanka on käyttää päämateriaalina 100 % kierrätettyä kumia. Uusiomateriaalin käyttö on Nousevan Myrskyn peruskulmakivi. Kumia saadaan korunvalmistukseen teollisuuden ylijäämämateriaaleista sekä suoraan asiakkailta. 

"Kaikki tuotteeni valmistetaan Suomessa.

 Olen halunnut tuoda ekologisen kaunistautumisen ja uusiokäyttömuodin tavallisten naisten huulille. Kierrätystuotteet ja hukkamateriaalien käyttö eivät ole enää vain vähemmistöjen asia, vaan ekologinen muoti kiinnostaa nykyään yhä suurempia kansanjoukkoja. Ja hyvä niin!" Liisa hymyilee.


*****

Kiitos Liisa, ja tervetuloa Nouseva Myrsky mukaan joukkoon! Nousevan Myrskyn tuotteita voit käydä ihailemassa lisää ja ostamassa yrityksen verkkokaupassa (KLIK) ja syksyn tullen tuotteet päivittyvät astubutiikkiin.fi-sivuille.

Kuvat on saatu jutun käyttöön ja kuvaavat Nousevan Myrskyn koruja - paitsi viimeisistä kehyksistä kurkistaa itse Liisa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti