perjantai 31. toukokuuta 2013

Nellin Shoppi mukaan joukkoon!


"Näin monien tuttavieni ja seuraamieni sivustojen liittyvän astubutiikkiin.fi -portaaliin yksi kerrallaan. Kiinnostukseni heräsi ja uskalsin ottaa riskin ja liittyä itsekin mukaan! Kun niin moni on innostunut portaalista, tiedän, että se tulee kehittymään toimivaksi kokonaisuudeksi. Yhdessä rakennettu on aina parempi! Oma kauppani on hyvin pieni, ja etsin koko ajan kasvun paikkoja. Uskon, että tämä on loistava mahdollisuus siihen!"

Näin kertoo Nelli Kivinen Nellin Shopista - ja päätti siis liittyä mukaan joukkoon. Seuraavassa Nellin ajatuksia sekä Nellin Shopin tarina.Miksi juuri sinun tuotteesi sopivat portaaliin?

Tuotteeni ovat suomessa rakkaudella valmistettuja ja uskon, että söpöt eläinhahmoni iskevät useiden suomalaisten sydämiin. Tuotteitani voi olla tällä hetkellä vaikea löytää, joten portaali antaa useammille suomalaisille mahdollisuuden nauttia Nellin Shoppista! 

Minkälaisten yritysten näet sopivan portaaliin?

Rohkeat, suomalaiset ja itselleen uskolliset yritykset.
Nellin Shopin tarina

Nellin Shoppi sai alkunsa kolmisen vuotta sitten, kun Nelli vielä opiskeli taideteollisen muotoilun maisteriksi. Pikkuhiljaa erilaisten kokeilujen kautta hän kehitti oman söpön tyylinsä ja löysi materiaalikseni savenomaisen polymeerimassan (fimo). "Kaikki tuotteeni ovat täysin käsityönä tehtyjä ja etsin jatkuvasti uusia ideoita ja tapoja kehittää tuotteitani. Pyöritän Nellin Shoppia osa-aikaisesti vapaa-ajallani ja myyn tuotteita pääsääntöisesti internetissä."

Tyylilleen uskollisesti Nelli tekee söpöjä kirjanmerkkejä, koruja sekä erilaisia tilaustöitä esimerkiksi ihmisten omista lemmikeistä. 

*****

Kiitos Nelli ja tervetuloa Nellin Shoppi mukaan joukkoon! Nellin tuotteita voit käydä ihailemassa Nellin nettisivuilla (KLIK) ja syksyn tullen tuotteet päivittyvätkin osoitteessa astubutiikkiin.fi.

Kuvat on saatu jutun käyttöön ja kuvaavat Nellin Shopin tuotteita - paitsi viimeisessä hymyilee itse Nelli.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Mari! Loistava juttu tää Astu Butiikkiin! Ihanaa olla mukana :) -Nelli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi Nelli; jokainen teistä on kallisarvoinen ja tärkeä minulle - ja olen ylpeä teistä, kun olette lähteneet mukaan näin mahtavalla joukolla!!

      Poista