keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Mutkutti mukaan joukkoon!

"Harvemmin innostuu näistä soittelevista "tule meille asiakkaaksi" soittelijoista, mutta montaa sanaa Marin ei tarvinnut sanoa, kun olin jo innoissani asiasta. Olin usein miettinyt miten saisin tuotteilleni lisää näkyvyyttä, ja astubutiikkiin.fi tarjoaa vallan mainion reitin tuotteiden markkinoinnille. Uskon, että tästä tulee iso juttu!"
Tänään saan ilolla esitellä mukaan liittyneen Mutkutin, joka tekee käsin saippuaa. Tällä kertaa en lähtenyt muokkaamaan tekstiä lainkaan, sillä tekstistä kuultaa niin ihanasti läpi Heidi Hovin iloinen ja sympaattinen luonne. Oli ilo lukea hänen ajatuksiaan; toivottavasti sinullakin!

Mikä herätti kiinnostuksesi astubutiikkiin.fi-portaaliin?
Suomalaisuus. Pienempien yritysten esilletuonti. Olen huomannut, että ihmiset haluavat entistä enemmän ostaa tuotteita, joita ei jokaisella ole. Lisäksi ihmiset haluavat yhä useammin tietää, mistä tuote tulee.

Miten näet yrityksesi hyötyvän portaalista?
Googlettamalla ensimmäiseksi hakutuloksisksi ponnahtavat suuret firmat, joilla on markkinointiin varattuna ihan eri summat kuin pienillä yrityksillä. Portaalissa pieni suomalainen pääsee esille järkevään hintaan - paikkaan, josta kotimaista sekä jotain erilaista tuotetta etsivä kuluttaja löytää tuotteet helposti "yhden katon alta".Miksi näet, että juuri sinun yrityksesi tuotteet sopivat portaaliin?
Mutkutti valmistaa käsintehtyä saippuaa. Toimitilat ovat meillä kotona, ja myynti tapahtuu verkkokaupan, jälleenmyyjien kautta. Myös toreilla ja markkinoilla käydään mahdollisuuksien mukaan. Monet ovat alkaneet arvostamaan käsintehtyä saippuaa ja kotikosmetiikkaa sen hellävaraisuuden ansiosta. Ne sopivat herkälle iholle sekä atoopikoille mainiosti. Lisäksi käsintehdyt saippuat, kylpypommit, huulirasvat ynnä muut tuotteemme ovat ihania lahjoja ja tuomisia, mutta toki myös itsensä hemmotteluun. 

Näen portaalin sopivan kuin nenä päähän oman yritykseni kanssa - halu tuoda suomalaista tekemistä koko kansan tietoon.

Minkälaisten yritysten näet sopivan hyvin portaaliin?
Kaikenlaisten, mutta eritoten mieleen tulevat jotain persoonallisia erikoistuotteita tekevät yritykset.Mutkutin tarina
Tmi Mutkutti aloitti toimintansa joulukuussa 2012 ollessani hoitovapaalla. Tällöin heräsi ajatus omasta pienestä yrityksestä itselle mieluisten asioiden parissa. Valikoima alkoi parista saippuasta, ja alkaa nyt laajeta muihinkin kylpytuotteisiin, kuten ihanasti suhiseviin kylpypommeihin, joita voi viskata kokovartalokylpyyn tai vaikkapa ihan vain rentouttavaan jalkakylpyyn. Tai niiden kuivien ja halkeilevien kantapäiden hoidon helpottamiseen. Huulirasvat, shamppoopalat ja kosteusvoiteet ovat viimeistään syksyllä tulossa valikoimaan. Pää pursuaa mitä erilaisempia ideoita - mutta ensin kokeillaan, testaillaan ja parannellaan reseptiä ennen kuin tuotteen saa virtuaalikaupan hyllylle. Kliseisesti sanottuna: Käsintehtyä saippuaa & kosmetiikkaa rakkaudella - Siulle tehty.

Saippuan ja tykötarpeiden lisäksi Mutkutti valmistaa pipoja mittatilauksena, koruja sekä pienissä määrin vaatteita, asusteita, sisustusjuttuja... Mitä mieleen tulee!

*****

Kiitos Heidi ja tervetuloa Mutkutti joukkoon mukaan! Mutkitin tuotteita voit käydä tutkailemassa Mutkutin verkkokaupassa (KLIK), ja syksyllä tuotteet päivittyvätkin sitten astubutiikkiin.fi -sivuilla!

Jutun kuvat kuvaavat Mutkutin tuotteita ja on saatu jutun käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti