keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Minnan puikot mukaan joukkoon!


"Kaikennäköinen markkinointi ja tietokoneella työskentely on todella aikaa vievää. Nyt sen ajan voi käyttää tuotteiden valmistukseen", kertoo Minna. Minnan puikot tuovat portaalin valikoimaan mukaan ihkaperinteiset neuleet lapsille; on sukkia, mekkoja, housupukuja ja kastemekkojakin. Juuri sopivia tuotteita Grandmum's -osastolle!Minnan tuotteet ovat siis Minnan käsissä syntyneitä, käsin kudottuja. Osa tuotteista on tehty kierrätyslangoista ja osa uusista.

Minna toteaa astubutiikkiin.fi -portaalin olevan hyvä juttu käsityöyrittäjille: "Yksi yhteinen paikka, jonne asiakaskin löytää helpommin! Yksinyrittäjille ja pienille yrityksille tämä on todella hieno mahdollisuus."


Minnan puikkojen tarina

Minna on tehnyt käsitöitä aina, ja kutomisen hän aloitti, kun sai lapsia. Siitä neulominen alkoi ja laajeta: "Joku aina kysyi, että voitko tehdä? Ja voinhan minä." 

Kun lapset olivat kasvaneet, halu kutoa vain jatkui. Minna alkoi myydä neuleita joulumyyjäisissä: "Oli kiva huomata, että ne myös menivät kaupaksi."

Tämän vuoden alussa Minna perusti toiminimen, mutta tekee käsityöitä kuitenkin ainakin toistaiseksi oman vakituisen työn ohella aina iltaisin ja vapaalla ollessaan. "Jos pari päivää on mennyt, ettei ole kutonut lainkaan, on jo kauhea himo päästä heiluttelemaan niitä puikkoja", Minna kertoo.

Minna kutoo jonkin verran tilaustuotteita, mutta suurin osa menee joulutapahtumien myyntiin. Nyt astubutiikkiin.fi avaa Minnan puikoille uudenlaisen mahdollisuuden markkinoida tuotteita - ja laajentaa asiakaskuntaa!
*****

Kiitos Minna, ja lämpimästi tervetuloa Minnan puikot mukaan joukkoon! Minnan tuotteet ovat portaalissa tilaustuotteita. Jos sinulla on jo nyt tilaus mielessä, ota toki Minnaan yhteyttä (KLIK). Syksyllä sitten yhteydenotto tapahtuukin jouhevasti astubutiikkiin.fi -portaalin kautta.

Kuvat on saatu jutun käyttöön ja kuvaavat Minnan puikkojen tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti