perjantai 24. toukokuuta 2013

Merri mukaan joukkoon!

"Portaalin ekologisesta ja laadukkaasta linjasta kiinnipitäminen on sekä yrittäjän että asiakkaan etu - yrittäjä voi kertoa arvoistaan kuulumalla portaaliin, ja asiakas löytää helposti laadukkaita tuotteita, joiden näkyvyys ilman portaalia olisi heikompaa."

Näin kuvailee Meeri Hentilä astubutiikkiin.fi -palvelun etuja sekä yritykselle että asiakkaalle. Meerin Merri on siis liittynyt mukaan joukkoon, ja tuo uuden piristävän säväyksen piirustuksillaan portaalin tarjontaan! Seuraavassa Meerin ajatuksia portaalista sekä Merrin tarina.

Mikä herätti kiinnostuksesi astubutiikkiin.fi-portaaliin?

Sain tiedon astubutiikkiin.fi -portaalista Lulun kautta, joka on luovien alojen ammattilaisten facebook-ryhmä. Kävin heti lueskelemassa blogia ja tuntui, että olisipa hieno diili! Että joku toinen ottaisi hoitaakseen noin paljon markkinointia, ja minä voisin vain käyttää lisää aikaa värien ja viivojen kanssa värkkäämiseen!

Miten näet yrityksesi hyötyvän portaalista?

Olen ihan liian kiinnostunut piirtämisestä, että olisin käyttänyt kunnolla aikaa markkinointiin. Portaali antaa minulle luvan jatkaa samaa rataa - ja mahdollisuuden saada tuotteitani näkyville!
Miksi näet, että juuri sinun yrityksesi tuotteet sopivat portaaliin? 

Merrillä ja portaalilla molemmilla on tavoitteena tuoda ihmisten arkeen kaunista, laadukasta, ekologista suunnittelua. Kuvitan kaikki tuotteeni itse, ja painatan tuotteet paikallisessa painossa, joka täyttää FSC- ja PEFC-ympäristösertifikaatit. Lähetän julisteet ja kortit kierrätysmateriaalipakkauksissa, ja käytän pakkaamiseen mm. luonnoksiani. Näin saan pakkauksien ilmeestä Merrin imagoon sopivan ja saan samalla hyötykäyttöä luonnoksille, jotka muuten menisivät paperinkeräykseen.

Minkälaisten yritysten näet sopivan hyvin portaaliin?

Yritysten, joiden toiminta on läpinäkyvää ja tuotteet laadukasta suomalaista suunnittelua.
Merrin tarina

Merrin tuotteet ovat printtejä Meerin kuvituksta, jotka hän yleensä tekee tussin ja öljypastellin sekatekniikalla. 


"Missioni taiteen tekijänä on ilahduttaa ihmisiä töilläni, ja tuoda kaunista arkeen. Siksi Merrin printeissä aiheina ovat tavallinen arki ja sen pienet kohokohdat", kertoo Meeri.

Meeri on graafinen suunnittelija ja kuvittaja. Hän on tehnyt kuvituksia kymmenen vuoden ajan. Keväisellä mökkireissulla hän sai taidekeskustelun jälkipuinneissa idean alkaa itse tuottaa printtejä kuvituksistaan: "Siitä kiitos ihanille ystävilleni!" 

Meeri avasi taideblogin ja sen yhteyteen putiikin: "Nimeksi tuli tietysti Merri - olinhan signeerannut sillä kuvitukseni jo pitkään."

*****

Kiitos Meeri, ja lämpimästi tervetuloa Merri mukaan joukkoon! Merrin tuotteita voit käydä ihailemassa hänen bloginsa putiikissa (KLIK), ja syksyn tullen tuotteet päivittyvätkin astubutiikkiin.fi -osoitteessa.

Jutun kuvat on saatu jutun käyttöön ja kuvaavat Merrin töitä - paitsi viimeisessä hymyilee itse Meeri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti