tiistai 7. toukokuuta 2013

Makea elämä mukaan joukkoon!

"Koruni valmistetaan kaikki käsin Suomessa, ja korut ovat saaneet myös avainlippumerkin. Korut antavat ihmisille iloa ja piristävät päivää. On kiva huomata tapahtumissa, miten ihmiset kulkevat jopa hieman apeina, mutta osuessaan kohdalleni nousee hymy heidän kasvoilleen - ja sitten alkaakin pohdinta, mikä on ominta herkkua!" kertoo Heli Vihervaara Makeasta Elämästä.

Makea Elämä leikkisine koruineen on siis liittynyt mukaan joukkoon. Heli oli aluksi skeptinen portaalin suhteen, mutta kaikki nämä aluksi vaikeiltakin tuntuneet ajatukset olivat tervetulleita, sillä niiden perusteella palvelu kehittyi taas piirun verran paremmaksi! Tuotetietoihin tuli Helin ansiosta mm. kivijalkamyymälät, joista tuotteita löytää, jos asiakas haluaa hypistellä esimerkiksi Makean Elämän koruja ja ostaa korun vaikka kotimatkansa varrelta eikä netistä.

Mikä sitten sai Helin liittymään astubutiikkiin.fi-portaaliin?
"Ensin olin aika skeptinen portaalista ja sen toimivuudesta, mutta näin pienyrittäjänä, joka tekee itse kaikki tuotteensa, jää kovin vähän aikaa markkinoinnille, joten päätin Astua Butiikkiin, joka hoitaa sen puolestani", Heli kertoo.

Miten näet yrityksesi hyötyvän portaalista?
"Markkinointi vie aikaa työnteosta ja usein on myös aikaa vievää miettiä, minkälainen markkinointi kannattaa, joten on helpottavaa, kun portaali hoitaa sen homman. Pienillä yrityksillä on esimerkiksi mahtavia lahjaideoita, mutta asiakkaiden on vaikea löytää näitä tuotteita. Portaali auttaa siten myös asiakkaita."
Minkälaisten yritysten näet sopivan hyvin portaaliin?
"Pienten käsityöyrittäjien, joilla ei ole aikaa eikä välttämättä osaamistakaan markkinointiin. Tuotteiden pitää olla laadukkaita ja kotimaisia."

Miksi näet portaalin hyvänä asiana?
"Markkinointi ja sen myötä ajan säästö on tärkein asia. Ja että asiakas löytää yhdestä paikasta useiden pienyritysten tuotteita."
Makean Elämän tarina
Heli teki ensin harrastusmielessä koruja artesani-opintojen ja lastenhoidon ohessa. Valmistumisen jälkeen vuonna 2010 hän perusti yrityksen, kotipuodin ja nettikaupan - ja vuonna 2012 avasi vielä myymälän Ulvilan entiselle Nahkatehtaalle. Toiminta on kasvanut jo niin, että viime syksynä Heli otti oppisopimuksella työntekijän, joka auttaa korujen kokoamisessa sekä myymälän puolella. 

Namut koruihin Heli tekee edelleen pääasiassa itse. Namut valmistetaan massasta, jonka jälkeen ne kovetetaan uunissa, ja kootaan sitten koruiksi. Kaikki metalliosat koruissa ovat nikkelittömiä. Heli valmistaa myös tilaustöitä asiakkaiden toiveista.

"Makean Elämän korut ovat niitä 'Aitoja ja alkuperäisiä'. Korut ovat rakkaudella leivottuja ja kotiuunissa paistettuja."tiivistää Heli.


*****

Kiitos Heli ajatuksistasi ja lämpimästi tervetuloa vielä kerran joukkoon mukaan! Makean Elämän tuotteita pääset ostamaan Makean Elämän omasta nettikaupasta (KLIK) - ja syksyllä tuotteet päivittyvät sitten portaalin sivuillekin!

Jutun kuvat kuvaavat Makean Elämän tuotteita ja on saatu jutun käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti