keskiviikko 29. toukokuuta 2013

KIKS mukaan joukkoon!


"Yritykseni toimipaikka on Oulu, ja suurin osa asiakkaistani Pohjois-Suomesta. Jälleenmyyjäni sijaitsevat luonnollisesti isoissa kaupungeissa. Portaalin avulla tavoitan tasapuolisesti niin pohjois- kuin eteläsuomalaiset asiakkaat, niin maalta kuin kaupungista."

Näin mietti Katja Iljana KIKS:stä, ja päätti liittyä joukkoon mukaan! Seuraavassa lisää Katjan ajatuksia palvelusta sekä KIKS:n tarina.Mikä herätti kiinnostuksesi astubutiikkiin.fi-portaaliin?

Portaalin ennakkomainonta on ollut tehokasta ja toimintalogiikka selkeä, mikä antaa luottoa sen toimivuuteen myös käytännössä.

Miksi näet, että juuri sinun yrityksenne tuotteet sopivat portaaliin?

KIKSin slogan on ollut alusta asti "kunnioittaen luontoa, ihmistä ja hyviä kiksejä". Tämä sopii nähdäkseni täysin portaalin arvomaailmaan. Kaikki tuotteeni on suunniteltu ja valmistettu Suomessa kierrätys- ja ylijäämämateriaalista.

Minkälaisten yritysten näet sopivan hyvin portaaliin?

Uskon, että siitä on hyötyä nimenomaan uniikkituotteita ja piensarjoja toteuttaville pienille, suomalaisille tuotemerkeille, joiden markkinointibudjetti on rajallinen.

Miksi näet portaalin hyvänä asiana?

Pienessä yhden naisen yrityksessä markkinointi jää valitettavan usein retuperälle, ja toivon, että astubutiikki.fi-palvelu korjaa omalta osaltaan tätä ongelmaa. Portaali kokoaa saman arvomaailman omaavat tuotteet yhteen ja helpottaa kuluttajan navigointia merkkiviidakossa, ja auttaa samalla itse yrittäjiä verkostoitumaan.


KIKS:n tarina

KIKS syntyi vuonna 2003, ja se viettääkin tänä vuonna 10-vuotisjuhlavuottaan. Uuden KIKS Klassiks '13 -malliston lähtökohtana ovatkin suosituimmat mallit kymmenen vuoden ajalta, toki uusin maustein. 

"Arvomaailma on alusta asti ollut sama, mutta pikkuhiljaa mallistot ovat siirtyneet sisältämään uniikkituotteiden lisäksi myös piensarjoja. Tällä hetkellä tulevaisuus näyttää kirkkaalta: uusi mallisto on otettu todella hyvin vastaan, merkillä on uusia jälleenmyyjiä ja meneillään on mielenkiintoisia uusia yhteistyökuvioita." Katja kertoo.

Ekodesignin arvostus on myös ollut selkeästi nousussa koko KIKSin kymmenvuotisen taipaleen ajan; mikä ilahduttaa tietenkin Katjaa!


*****

Kiitos Katja, ja tervetuloa KIKS mukaan joukkoon! KIKS:n tuotteita voit käydä ihailemassa KIKS:n verkkosivuilla (KLIK), ja syksyllä tuotteet päivittyvätkin astubutiikkiin.fi -sivuille.

Kuvat on saatu jutun käyttöön ja kuvaavat KIKS:n tuotteita. Viimeisimmässä kuvasarjassa poseeraa myös itse Katja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti