torstai 16. toukokuuta 2013

INTOA Design mukaan joukkoon!

"Mari otti yhteyttä ja kertoi miten hänen ideansa astubutiikkiin.fi-portaalista syntyi: omasta tarpeestaan löytää nettiviidakosta kauppapaikkaa, josta löytää kerralla pienten suomalaisten valmistajien laadukkaita, ympäristöystävällisiä tuotteita helposti ja vaivattomasti. Havahduin asiaan itsekin ja totesin mielessäni, että juuri tällaiselle sivustollehan on tarvetta ja tilausta!"

Näin INTOA Design päätti liittyä mukaan joukkoon! Seuraavassa Helena Hannula kertoo ajatuksiaan astubutiikkiin.fi-palvelusta ja lopussa INTOA Designin tarina.

Miten näet yrityksesi hyötyvän portaalista?

Yritykseni saa näkyvyyttä oikeassa kohderyhmässä.

Miksi näet, että juuri sinun yrityksesi tuotteet sopivat portaaliin?

Tuotteeni on Suomessa käsityönä, pääosin kierrätysmateriaaleista valmistettuja laadukkaita designtuotteita.

Minkälaisten yritysten näet sopivan hyvin portaaliin?

Suomalaisten laadukkaita tuotteita valmistavien, eettisten periaatteiden mukaisesti toimivien yritysten.

Miksi näet portaalin hyvänä asiana?

Hyvä markkinointiväylä tuotteilleni, joita yritykseni valmistaa.
INTOA Designin tarina

INTOA design on tamperelainen v. 2010 perustettu yritys, joka suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä tuotteita ekologisesti. Intoa käyttää mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja valmistaen kauniita, käytännöllisiä ja kestäviä tuotteita sekä lapsille että aikuisille.

Vanhat farkut, räsymatot, froteepyyhkeet, nahkatakit jne. saavat uuden elämän mm. farkkutossuina, räsykoreina ja pannunalusina.

*****

Kiitos Helena, ja lämpimästi tervetuloa Intoa Design mukaan joukkoon! Intoa Designin tuotteita voit käydä ihailemassa ja ostamassa yrityksen verkkokaupassa (KLIK), ja syksyllä tuotteet päivittyvätkin astubuttiikkiin.fi -sivuilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti