perjantai 10. toukokuuta 2013

Hiilu Design mukaan joukkoon!

"Pieni tekijä, jolla on suppea valikoina ja yksilölliset tuotteet, tarvitsee fokusoidun asiakaskunnan. Ja ainakin Hiilulle kotimaisuus ja kädentaito ovat keskeisiä arvoja, joita portaali tukee." Näin perustelee Kata Heiskanen Hiilu Designista päätöstään liittyä astubutiikkiin.fi -portaaliin.

Kata tykkää siitä, että portaali on samalla sekä valikoiva, että riittävän suuri. "Oletan portaalin tavoittavan juuri sellaiset asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita kotimaisista pienten tekijöiden tuotteista, jotka helposti häviävat massatarjonnan alle."

Hiilun ominaispiirre on yksilöllisyys. Kaikki korut on tehty yksittäin käsin, ja suuri osa niistä on aidosti uniikkeja. Mitään sarjoja ei ole, mutta korut ryhmittyvät väljästi muutamaan eri teemaan.

"Hiilusta ei tule koskaan 'suuri'.  Kutsuisin korujani studiokoruiksi, joiden tekemistä ohjaa taiteellinen halu, kädentaidosta iloiseminen ja elämyksen tuottaminen." Kata kuvailee.


Hiilun vahvasti yksilöllisyyteen painottuva ja yksittäisiä koruja tuottava tapa tehdä ei sovellu useille jälleenmyyjille, sillä Kata ei voi luvata, mitä hän seuraavaksi tekee, eikä hän voi toimittaa jälleenmyyjille suurempia eriä hyvin myyvää korua:


"Mutta korut sopivat erinomaisesti portaaliin, koska tuotteita voi tarpeen mukaan poistaa ja ladata, ja portaali on helppo pitää ajantasalla. Asiakkaan kannalta portaali pysyy aina tuoreena ja kiinnostavana." tiivistää Kata ajatuksiaan.

Korujen materiaalina käytetään hopeaa, hienohopeaa, erilaisia kiviä ja helmiä sekä joskus nahkaa, puuta ja paperia.

*****

Kiitos Kata ja lämpimästi tervetuloa Hiilu Design mukaan joukkoon! Katan kauniin yksilölliset korut löytyvät siis syksyllä avautuvasta portaalista, mutta sitä ennen voit käydä ihailemassa niitä Hiilun nettisivuilla (KLIK). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti