torstai 30. toukokuuta 2013

HienoStella mukaan joukkoon!

"Meillä ei ole varsinaista nettikauppaa lainkaan, ja kokisimme yksin sellaisen pitämisen aika haasteelliseksi. Kuinka saisi asiakkaat löytämään tuon kaupan? Markkinointi kun ei ole vahvimpia puoliamme. Tällainen portaali on ihanteellinen ratkaisu pienille yrittäjille, jossa saa tuotteensa markkinoitua suuremman yhteisön avulla."

Näin avaavat Jaana Ojalainen ja Jakke Haapanen HienoStellasta ajatuksiaan astubutiikkiin.fi -portaalista - ja päättivät siis lähteä mukaan joukkoon. Seuraavassa lisää Jaanan ja Jaken ajatuksia palvelusta sekä HienoStellan tarina.Mikä herätti kiinnostuksennw astubutiikkiin.fi-portaaliin?

Facebookin mainos herätti heti mielenkiintoa mahdollisuudesta nettimyyntiin ja verkostoitumisesta muiden käsityöyrittäjien kanssa.

Miksi näette, että juuri teidän yrityksenne tuotteet sopivat portaaliin?

Valmistamme koruja kierrätysmateriaaleista. Valmistamme korut itse omassa perheyrityksessä, joten tuotantomme on pienimuotoista. Koruja on hankalaa saada asiakkaiden näkyville ja saataville, koska yrityksemme on vielä niin tuore. Portaalin avulla saamme kenties lisää tunnettavuutta. Butiikkiin astuu asiakkaita, jotka etsivät yksilöllisiä tuotteita ja joku heistä ehkä löytää myös meidän osastomme muiden upeiden tekijöiden joukosta.Minkälaisten yritysten näet sopivan hyvin portaaliin?

Pienet käsityöyrittäjät, jotka valmistavat yksilöllisiä ja kauniita tuotteita. 

Miksi näet portaalin hyvänä asiana?

On hyvä kuulua yhteen muiden kanssa, jotka tekevät samankaltaista työtä. Ryhmästä saa varmasti tukea ja apua sekä neuvoja monissa käytännön asioissa. Asiakkaille portaali on mainio ostospaikka, josta yksilölliset tuotteet löytyvät hakukoneen avulla saman putiikin kautta.HienoStellan tarina

Jaana ja Jakke valmistavat pääasiassa kierrätyskoruja polkupyörän osista. Pyöräily on lähellä kummankin sydäntä: 

"Kerran yhtenä sateisena päivänä purimme huviksemme yhden polkupyörän ketjun. Siitä lähti HienoStellan tuotanto, ihan käsistä. Polkupyörän ketju on todella monipuolinen ja kaunis korun osa purettuna, siitä syntyy monenkirjavia koruja." 

Jaana ja Jakke ovat valmistaneet koruja reilun vuoden verran: "Matkallamme on toki ollut monia kompastuskiviä, mutta sitkeästä luonteenlaadusta johtuen olemme matkalla kohti laadukkaita, kestäviä ja ajattomia koruja ihmisten iloksi."

Käytettyjen pyörän osien tuotantoon saattaminen on aika työlästä useiden pesukertojen ja purkamisten takia, mutta kierrätys on pariskunnalle tärkeä asia, jonka eteen on hyvä tehdä työtä.*****

Kiitos Jaana ja Jakke, ja tervetuloa HienoStella mukaan joukkoon. HienoStellan tuotteita voit käydä ihailemassa yrityksen verkkosivuilla (KLIK) ja syksyn tullen tuotteet päivittyvät astubutiikkiin.fi -sivuille.

Kuvat on saatu jutun käyttöön ja kuvaavat HienoStellan tuotteita - paitsi viimeisessä hymyilevät itse Jaana ja Jakke.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti