keskiviikko 22. toukokuuta 2013

HappyGoLucky mukaan joukkoon!

"Päätin liittyä mukaan, koska portaaliin tulee useita pieniä yrityksiä - ja yhdessä meistä tulee yksi iso ja näkyvämpi toimija markkinoilla!"

Tässä yksi syy, miksi Marjo Sartovuo HappyGoLucky:sta päätti lähteä mukaan. Seuraavassa lisää Marjon ajatuksia, sekä HappyGoLucky:n tarina!Mikä herätti kiinnostuksesi astubutiikkiin.fi-portaaliin?

Olen aika huono näissä nykyajan hienouksissa eli internetin luomat mahdollisuudet jäävät itselläni helposti hyödyntämättä. Näkyvyys ja ammattilaisen työpanos herätti kiinnostuksen.

Miten näet yrityksesi hyötyvän portaalista?

Toivon, että yritykseni ja tuotteeni löydetään laajalti ympärin maailmaa!

Miksi näet, että juuri sinun yrityksesi tuotteet sopivat portaaliin? 

Tuotteeni ovat käsin valmistettuja pehmoystäviä eli kotimaista käsityötä. Osa ystävistä valmistetaam kierrätysmateriaaleista, jos vain sopivia materiaaleja löytyy.

Minkälaisten yritysten näet sopivan hyvin portaaliin?

Pienyrittäjät sopivat portaaliin. Yhdessä meistä pienistä puurtajista tulee isoja!

HappyGoLucky:n tarina

Idea HappyGoLucky-ystävistä lähti siitä, että Marjon moni ystäväni oli puhunut, kuinka vähän greyhoundeja on myynnissä. Marjo pyöritti melkein vuoden asiaa mielessään ja mietti, miten valmistus onnistuisi ja miten tuotteesta saadaan hauska.

"Kun sain lopulta pitkäkoivet myyntiin, tuli ystäviltä puolestaan pyyntö, että pitäisi saada myös mäyräkoira, russeli ja sitä ja tätä..." Marjo kertoo. 

Ja näin hän alkoi toteuttamaan toiveita ja HGL-perhe alkoi laajeta: "HGL-perhe on kasvanut reilussa vuodessa niin että eri tuotteita on Pitkäkoipien lisäksi Töppöjalka, Isokorva, Pikkuinen ja uusimpina tulokkaina Pomppispomppis ja Huhuuu. Ideoita on paljon ja tuoteperhe kyllä varmasti kasvaa myös tulevaisuudessa."
*****

Kiitos Marjo, ja tervetuloa HappyGoLucky:n iloinen perhe mukaan joukkoon! HappyGoLucky:n tuotteita voit käydä ihailemassa tuoteperheen facebook-sivuilla (KLIK), ja syksyllä tuotteet päivittyvät astubutiikkiin.fi-osoitteessa.

Jutun kuvat on saatu jutun käyttöön, ja kuvaavat HappyGoLucky:n tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti