tiistai 14. toukokuuta 2013

Design Domi mukaan joukkoon!

"astubutiikkiin.fi –portaalin ajatus kotimaisten valmistajien saattamisesta suuremman yleisön tietoon on hieno. Uskon sen kehittyvän monipuoliseksi portaaliksi, josta jokainen asiakas voi löytää etsimänsä. Juuri se, että portaaliin haetaan erilaisia valmistajia on mielestäni hienoa."

Näin kuvailee Dominika Montonen-Koivisto ajatuksiaan astubutiikkiin.fi -portaalista. Design Domi kauniine ja yksilöllisine koruineen on siis liittynyt mukaan joukkoon, ja seuraavassa Domin ajatuksia portaalista sekä Domin tarina.Mikä herätti kiinnostuksesi astubutiikkiin.fi-portaaliin?

Kotimaisuus. Itse kuluttajana etsin kotimaista portaalia, josta löytäisin erilaisia yksilöllisiä tuotteita eri valmistajilta ja etsiessäni sellaista löysin astubutiikkin facebook -sivuille. Olin törmännyt sivustoon jo pari kertaa aiemminkin ja mielenkiintoni heräsi, koska olen pikkuhiljaa kasvattamassa yritystoimintaani ja portaalin lähtöajatukset kohtasivat omieni kanssa. Tällaista konseptia tänne kaivattiinkin!

Miksi näet, että juuri sinun yrityksesi tuotteet sopivat portaaliin? 

Teen kaiken suunnittelusta toteutukseen itse kotityöpajalta käsin. Vuosien ajan olen onnistumisen ja erehtymisen kautta löytänyt toiminnalleni sopivia korukivien ja korumateriaalien toimittajia sekä tuottajia niin kotimaasta kuin ulkomailta. Koen, että yksilölliset tuotteeni istuvat erinomaisesti portaaliin, juuri siitä syystä, että jokainen tuote on ainutlaatuinen ja pitkän prosessin tulos - ja tuotteet on valmistettu Suomessa. 
Minkälaisten yritysten näet sopivan hyvin portaaliin?

Jokainen kotimainen eettinen toimija on portaaliin sopiva, mutta näen, että pienemmät yritykset hyötyvät tästä eniten näkyvyyden sekä markkinoinnin kannalta.

Miksi näet portaalin hyvänä asiana?

Yksilöllisyyttä arvostavat ja etsivät asiakkaat löytävät helposti tästä portaalista haluamansa tuotteet, oli se sitten koru, vaate tai muu käyttötavara. Tällaista toimivaa ja kokonaisvaltaista portaalia on kaivattu. On todella hienoa päästä mukaan joukkoon kirjavaan!Design Domin tarina


Design Domi syntyi jo vuosia sitten, kun yksilöllisistä koruista pitävä Domi alkoi tuunailemaan perintöhelminauhojaan uuteen uskoon. Muutaman vuoden sisään alkoi syntyä yksilöllisiä lahjoja läheisille, ja sitä kautta sitten myös kysyntä alkoi nostaa päätään. Toiminimen Domi perusti 2011. 

Rakkaasta harrastuksesta on siis tullut työ: "En ole kuitenkaan uskaltautunut täysipäiväiseksi yrittäjäksi, vaan suunnittelen ja teen koruja sivutoimisesti." Domi on pääsääntöisesti itseoppinut, mutta hän on käynyt myös useilla hopeatyöstökursseilla. Edessä vielä paljon uutta opittavaa: "Inspiroidun kaikesta ympärilläni olevasta!"

Domi on kuullut, että hänen tuotteensa ovat persoonallisia: "Ehkä siitä syystä, että suunnitellessani korua näen kantajan visona päässäni."

*****

Lämpimästi tervetuloa Design Domi mukaan joukkoon! Domin tuotteet ovat hyvä esimerkki portaaliin tulevista tilaustuotteista: Domi tallentaa portaaliin esimerkkikoruja, joiden perusteella asiakas tilaa tuotteen portaalissa olevan viestikentän kautta - ja voi näin halutessaan vaikuttaa myös lopputulokseen. Domin koruja voit tätä ennen käydä ihailemassa yrityksen facebook-sivuilla (KLIK).

Kuvat on saatu Design Domilta jutun käyttöön ja kuvaavat Domi Designin tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti