maanantai 13. toukokuuta 2013

Bellapuu mukaan joukkoon!

"Suomessa on paljon pieniä yrittäjiä, joilla aivan ihania tuotteita, mutta niitä on vaikea löytää. Olisi hienoa, jos näitä löytyisi saman katon alta", kertoo Terhi Kortelainen Bellapuusta. 

Bellapuu kera vaatteiden, asusteiden ja kestovaippojen on siis liittynyt myös mukaan joukkoon. Bellapuun tuotteet sopivat hyvin portaalin arvomaailmaan: "Tuotteet valmistetaan Suomessa pieninä uniikkeina erinä, tuotteet ovat yksilöllisiä, eikä samaa tuotetta tule ihan helposti vastaan. Lisäksi suurin osa tuotteista on valmistettu luomupuuvillasta."

Terhi kiinnostui portaalista, koska se tarjoaa jotain uutta ja erilaista: "Uutuudenviehätys, uteliaisuus ja kokeilunhalu. Lisäksi tutustuin portaalin blogin sivuihin, ja ne näyttivät selkeiltä ja ammattitaitoisilta." 

Terhi toivoo, että portaalin kautta kotimaisuutta ja käsityötä arvostava kohderyhmä löytäisi Bellapuun tuotteet nykyistä paremmin. Lisäksi hän toivoo, että portaali synnyttää pienyritysten välille enemmän yhteistyötä - ja siten näkyvyyttä esim. mainonnassa.
Bellapuun tarina

"Bellapuu syntyi vuonna 2005 kestovaippahuumassa, kun ompelin kuopukselleni kestovaippoja ja kantoliinoja yli oman tarpeen. Aloin myydä niitä Huuto.netin kautta, ja koska ihmiset niihin tykästyivät, perustin yrityksen. Nimi juontaa vaippojen materiaaleista Bella (pellava) ja Puu (puuvilla)." kertoo Terhi yrityksen alkuvaiheesta.

Kun vaippahuuma hiipui, alkoi Terhi kiinnostua enemmän vaatteista ja värikkäistä kankaista. Bellapuu aloitti yhteistyön Ompelupalvelu Waeccin kanssa, joka on ommellut viime vuodet Terhin suunnittelemia vaatteita ja asusteita. 

Yhteistyö Ompelupalvelu Waeccin kanssa monipuolistui, kun Ompelupalvelu Waecci keksi hyödyntää Bellapuulta jääviä tilkkuja lapasiin. "Tämä on loistava juttu, koska tilkkuja jää aina, vaikka niitä lahjottaisi eteenpäin", kertoo Terhi.

Bellapuun pääpaino on tällä hetkellä naisille suunnatuissa tuotteissa. Valikoimassa on mm. pipoja, huiveja ja tunikoita. Lasten tuotteita on valikoimissa hiukan vaihdellen. Myynti tapahtuu pääosin Bellapuun oman verkkokaupan kautta.

*****
Kiitos Bellapuu ja Ompelupalvelu Waecci, ja lämpimästi tervetuloa joukkoon mukaan. Bellapuun ja Waeccin tuotteet päivittyvät siis syksyllä astubutiikkiin.fi -osoitteeseen. Sitä ennen voit käydä Bellapuun verkkokaupassa asioimassa (KLIK).

Jutun kuvat on saatu jutun käyttöön, ja kuvaavat Bellapuun ja Ompelupalvelu Waeccin tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti