torstai 25. huhtikuuta 2013

Melli EcoDesign mukaan joukkoon!
"Kun aloin kehitellä omaa tuotemerkkiäni, huomasin, että juuri tämä asia jäi usein epäselväksi useissa vaatemerkeissä; mistä materiaalit tulevat ja missä tuote tehdään?" kertoo Marica Jensen Melli EcoDesignista. 

Tämän takia hän kiinnostui astubutiikkiin.fi -portaalista: "Palveluun otetaan mukaan vain yrityksiä, joiden tuotanto on Suomessa, ja näin tuotteet on varmasti valmistettu eettisesti hyvissä olosuhteissa."

Miksi päätit liittyä palveluun?

Marica päätti liittyä palveluun, koska voi näin profiloitua samankaltaisten yritysten kanssa. Lisäksi hänellä jää markkinointiin liian vähän aikaa, ja verkkomarkkinointi on syönyt hänellä suhteettoman paljon rahaa suhteessa hyötyyn. "astubutiikkiin.fi tarjoaa uudenlaisen tavan tuoda tuotteita esille verkossa, joten ajattelin sijoittaa markkinointirahat nyt uudella tavalla ja kokeilla, tuoko tämä parempaa tulosta", tiivistää tiedottajana ennen vanhempainvapaata työskennellyt Marica ajatuksiaan.

Marica näkee portaalin helpottavan vastuullista kuluttajaa ostospäätöksissä: "Kiire vaivaa nykyään suomalaisia, joten portaali helpottaa vastuullista kuluttajaa löytämään helpommin ja nopeammin saman arvomaailman omaavia tuotteita. Lisäksi portaali tukee suomalaista tuotantoa, kun ikävänä trendinä on ollut viime vuosina tuotannon siirtäminen ulkomaille."


Minkälaisia yrityksiä haluaisit mukaan portaaliin?

"Haluaisin palveluun lisäksi yrityksiä, joiden materiaalitkin olisivat pitkälti suomalaisia. Omassa tuotemerkissäni kaikki materiaalit ompelulangasta lähtien ovat kotimaisia. Ainoastaan nepparit tulevat Saksasta, sillä en löytänyt Suomesta yhtään neppareita valmistavaa yritystä." kertoo Marica.Melli EcoDesignin tarina

Melli EcoDesignin tarina lähti liikkeelle Marican esikoistyttärestä, joka syntyi keskosena: "Mellin ollessa sairaalassa teimme kaikkemme helpottaaksemme hänen kipeää oloaan. Halusimme pukea hänet lämpöisiin, pehmeisiin ja mahdollisimman helposti puettaviin vauvanvaatteisiin. Tämä osoittautui hyvin haastavaksi, sillä keskosvauvalle oli vaikea löytä tarpeeksi pieniä ja käytännöllisiä vaatteita ekologisuudesta puhumattakaan."

Näin syntyi Melli EcoDesign -lastenvaatemerkki. "Vuonna 2012 poikavauvan saatuani halusin pukea hänet pehmeisiin ja ekologisiin vaatteisiin. Asiantuntijoiden avustuksella kehitin Melli-tyttäreni kunniaksi hänen nimeään kantavan ekologisen ja kotimaisen Melli EcoDesign -lastenvaatemerkin."


Luonnonmukaista ja kotimaista

Melli EcoDesign -vaatteiden puuvilla on GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa. Vaatteissa ei käytetä viimeistelyaineita, jotta vaatteet olisivat mahdollisimman luonnonmukaiset ja ihoystävälliset pieniä käyttäjiä ajatellen. Melli EcoDesign panostaa ekologisuuden lisäksi vahvasti kotimaisuuteen. Vaatteiden suunnittelu, kankaan valmistus ja painatus sekä ompelu tehdään Suomessa. Vaatteille on myönnetty kotimaisesta tuotteesta kertova Avainlippu-merkki (www.avainlippu.fi).

******

Kiitos Marica ajatuksistasi ja lämpimästi tervetuloa vielä kerran joukkoon mukaan! Melli EcoDesignin tuotteita pääset ostamaan Mellin omasta nettikaupasta (KLIK) - ja syksyllä tuotteet päivittyvät sitten portaalin sivuillekin!

Jutun kuvat kuvaavat Melli EcoDesignin tuotteita ja on saatu Melli EcoDesignilta jutun käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti