maanantai 29. huhtikuuta 2013

Lisäpalveluja portaaliin liittyville!


Portaali "rikastuu" päivä päivältä teidän avustuksella! Tässä paljastan jälleen yhden rikkauden:

Paitsi, että portaali satsaa voimakkaasti markkinointiin, suunnittelen tällä hetkellä sen oheen yritystoimintaa kehittäviä sekä tukevia lisäpalveluja. Esimerkiksi ohjausta yritystoiminnan aloitusvaiheessa, neuvontaa markkinoinnissa, graafisen suunnittelun palveluja, tapahtumakalenteria, jne. 

Palveluja, jotka tukevat pienyrityksiä ja joita palveluun liittyneet yritykset voivat ostaa tarvittaessa. 

Etsin tällä hetkellä mukaan hyviä tahoja; muutama mahtava tyyppi on jo tiedossa. Mutta mitä haluan heiltä? Heittäytymistä, vankkaa osaamista, alan tuntemusta ja sitä asennetta; sen täytyy olla kannustava. Asenteella: "Jokainen meistä on tärkeä ja jokainen meistä ansaitsee vain sitä parasta!" Jos sinulla tulee mieleen tähän sopiva palvelu tai henkilö, pistä viestiä!

Saan jo nyt mahtavia ideoita teiltä, ja lataan odotuksia siihen, että sama idearikkaus jatkuu portaalin auettua. Yhteistyötä, yhteistä ideointia, hullujen ajatusten heittelyä, neuvoja, kommentteja, tykkäyksiä ja positiivista eteenpäinmenoa?! Tätä kanssakäymistä varten perustan portaaliin liittyneille yrityksille suljetun facebook-ryhmän, joten siellä jatketaan ehkä piankin. 

Olen onnellinen, kun voin toimia näin idearikkaassa porukassa. Kiitos, kumarrus ja hauskaa vappua teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti