tiistai 23. huhtikuuta 2013

Bombon iloiset kuosit osaksi Butiikin valikoimaa
 "Markkinointi ja myynti jää minulla usein liian vähälle. On siis ihanaa, että astubutiikkiin.fi hoitaa markkinoinnin ja tuo tuotteet paremmin kuluttajien nähtäville.”

Näin kertoo kertoo Sanna Pelliccioni Bombosta. Bombo on siis yksi valmistajista, joka on liittynyt astubutiikkiin.fi –portaaliin. Markkinoinnin ja esilletuomisen lisäksi portaali tuntuu Sannasta hyvälle, koska portaalissa asioita tehdään yhdessä, ja kaiken perustana on eettisyys sekä lähituotanto.


Bombo tekee kuvitettuja tuotteita ajatellen ympäristöä, iloa ja ihmisiä. Tuotteisiin kuuluu tällä hetkellä esimerkiksi tarjottimia, voileipäalusia, keittiöpyyhkeitä, tiskirättejä, tyynyjä, avaimenperiä, pyyhekoukkuja ja printtikasseja. 90% on tuotettu Suomessa, loput Virossa. Lisäksi Bombon kuoseja voi löytää Putingin ja Finlaysonin tuotteista.

Sanna toivoo, että muutkin tasokkaat suomalaiset käsityö- ja designalan yritykset liittyvät mukaan ja ovien avaamista myös ulkomaille:

“Toivon, että astubutiikkiin.fi -portaaliin lähtee mukaan paljon tasokkaita käsityö- ja designalan yrittäjiä, jotta palvelusta voi oikeasti löytää suomalaisia tuotteita ja vertailla niitä. Toivon, että portaali avautuu joskus myös ulkomaisille asiakkaille. Esimerkiksi Japanissa on paljon kauppoja, jotka myyvät vain skandinaavista designia. Kun tämmöisenä pienenä tekijänä lähetän Bombon paketin Japaniin, tuntuu maailma jotenkin niin kivan pieneltä. Mietin, että kenenköhän kotiin pyyhekoukkuni päätyy.”Sanna on alunperin koulutukseltaan biologi. Luontokuvittamisen kautta hän päätyi kuvittamaan myös lastenkirjoja, ja tänä päivänä hän tekee kaikenlaisia kuvitustöitä.

“Yritän tehdä vain tuotteita, joita maailmassa oikeasti tarvitaan. Bombon kuosien kautta haluan edistää tasa-arvoa, ympäristöasioita ja rauhaa sekä tuoda eloon ilon hetkiä.”

Sannan tie yrittäjäksi oli kaikkea muuta kuin suora:

“Itse asiassa ennen kammoksuin ajatusta yrittämisestä. Nyttemmin olen huomannut, että yrittäjänä voin tehdä kaikkia niitä asioita, mitä haluan ja perustaa kaiken toiminnan omiin arvoihini. Se antaa todella intoa ja mielekkyyttä työnteolle ja vapauttaa luovuuden.”

*******

Lämmin kiitos Sanna jutusta! Ennen kuin portaali aukeaa, Bombon tuotteita voi käydä ihailemassa hänen nettisivuillaan (KLIK), ja nettisivuilta löytyvät myös kaikki tämänhetkiset jälleenmyyjät. Kaikki jutun kuvat kuvaavat Bombon tuotteita ja on saatu Bombolta jutun käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti