torstai 4. huhtikuuta 2013

Asiat etenee!

Tässä pikainen tilannekatsaus, mitä Butiikissa tapahtuu:

Tänään tehtiin kaupat graafisen suunnittelijan kanssa; kyllä tuntuu hyvälle! Ensimmäiseksi laitetaan työn alle logo, sitten facebookin ja blogin kansikuvat, sitten käyntikortit ja infografiikka markkinointia varten. Pääsiäisenä hahmottelin yhtä ideaa päässäni, ja siitä syntyi tämä salaperäisesti facebookin sivuille ilmestynyt kansikuva. Ehkä tuleva ilme on jotain tällaista; ehkä jotain muuta...?

Itse portaalin kilpailutus on vielä käynnissä; tarkempia rajauksia tehdään, mitä kannattaa ensimmäisessä vaiheessa ottaa mukaan, ja mitä ehkä myöhemmin. Sen olen ymmärtänyt, että tuotetietoja ei saa kustannustehokkaasti ja varmalla tekniikalla portaaliin, eli valmistajien tulee itse syöttää tuotetiedot portaaliin; tämä on meidän kaikkien kannalta parempi toimintatapa, sillä muuten kustannukset karkaavat käsistä.

Olen ollut yhteydessä uusiin yrityksiin, ja saanut hyvää palautetta ja kehittämisideoita. Mm. seuraavat olen napannut jatkokehittelyyn:

 • Portaaliin on ehdotettu facebook-linkitys - ja facebookin sivuille esittelyt mukana olevista yrityksistä.
 • Tuotetietojen kohdalla lähimmän kivijalkamyymälän lisäksi tieto seuraavasta myyntitapahtumasta, jossa yritys on mukana (messut ym. tapahtumat)
Lisäksi olen verkostoitunut uusiin ryhmiin facebookissa, ja huomenna on mm. miitinki Luovien alojen informaatio- ja työnhakukeskuksen kanssa; löytyisikö sieltä uusia yhteistyön mahdollisuuksia?

Ja tutustunut yrittäjän arkeen; verotusta ja eläkevakuutuksia... Uutta ja ei niin ihanaa? Mutta samalla saanut äärimmäisen paljon kannustavia viestejä, vinkkejä, puheluja ja ideoita muilta yrityksiltä. Huomaan, että pienyrittäjien keskuudessa vallitsee ihanan positiivinen ja kannustava ilmapiiri; suuri kiitos kaikille!

Mikä tietenkin tärkeintä; asiat etenevät pikkuhiljaa. Reilu kaksi viikkoa sitten julkistin liikeideani. Tämän jälkeen facebookin tykkääjien määrä on kasvanut reiluun kuuteenkymmeneen ja useat yritykset ovat osoittaneet kiinnostuksensa; muutama jopa vahvistanut tulonsa mukaan, jos portaali aukeaa.

Nyt odotan grafiikkaa ja kättä pidempää markkinointiin, jolla saan yritykset vakuuttuneeksi helpommin ja nopeammin, että tästä tulee varmasti hyvä; heitä ja kuluttajia palveleva kauppapaikka

3 kommenttia:

 1. Hienolta kuulostaa! Kiva seurata täällä, mitä butiikille kuuluu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiva, kun käyt täällä seurailemassa tilannetta!

   Poista