torstai 21. maaliskuuta 2013

Missä on lähin kivijalkamyymälä?

Tänään olen käynyt keskusteluja muutaman yrityksen kanssa. Voin olla vain onnellinen, kun saan vaihtaa ajatuksia teidän kanssanne, sillä tuntuu, että suunnitelmat vain jalostuvat ja paranevat niiden kautta. Joten toivon, että lähetätte kysymyksiä ja ajatuksia, kritisoitte ja kerrotte, mikä askarruttaa tai ilahduttaa!

Tämän päivän kirjeenvaihto sai esimerkiksi seuraavan ajatuksen ilmoille. Oliko se sitten muhinut jo päässäni pidempäänkin - tai sitten oivalsin sen vastauksia kirjoitellessani. Miten vain, mutta tässä se on, kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Portaaliin voidaan lisätä kunkin tuotteen kohdalle myös, mistä kivijalkamyymälöistä tuotetta on saatavilla - ja jos tekniikka pelaa, missä lähimmät myymälät ovat suhteessa asuinpaikkaan. Yksinkertainen ominaisuus, joka kuitenkin on kuluttajan kannalta erittäin hyvä; jos tuotetta on saatavilla esim. päivittäisten reittien varrelta, miksi maksaa ylimääräisiä postikuluja? 

Lisäksi portaali on ns. näyttämö saman arvon omaaville yrityksille, joita esim. jälleenmyyjät voivat käydä katselemassa. Markkinointikanava myös heidän suuntaansa.

Tämä ja paljon muuta tapahtui siis tänään. Ja valtavan hienoa on huomata, että niin moni on jo sanonut, että tällaista markkinointikanavaa tarvitaan suomalaisille pienvalmistajille; hienoa!!

2 kommenttia:

  1. Tämä on hyvä lisäys palveluun. Jos tietää tuotteen olevan lähellä, on kiva käydä joskus hypistelemässä.

    VastaaPoista