keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Hankintoja, verotusta ja kotitoimisto

Nyt on tehty hankintoja oikein olan takaa. Eilen hain uuden läppärin kaupasta, ja illalla vielä uuden nettiliittymän sekä laitteen, jonka kanssa voin nettiä käyttääkin. Kävi siis ilmi, että koneeni on NIIN uusi, ettei se lue vanhaa mokkulaa lainkaan. Rahaa mennyt ihan hirveästi, minkä takia on hieman ahdistanutkin. Tuleekohan tästä mitään edes? Saanko ikinä hankinnoille vastinetta?

No, turha murehtia.

Eilen kävin myös veroasiantuntijan luona Potkurissa. Hän on niin iloinen, auttavainen ja mukava ihminen; helposti lähestyttävä ja uskaltaa kysyä tyhmiäkin kysymyksiä. Verotusasiat tuntuvat näiden läppäri- ja nettiongelmien jälkeen jopa todella helpoille.

Nyt toivon hiljaa mielessäni, että ehtisin viedä asioita hieman edes eteenpäin, sillä kädentaitomessuihin ei ole enää kuin reippaat kaksi viikkoa. Siihen mennessä minulla pitäisi olla visio hinnoista ja palveluista - ja kenties jotain jopa paperille tarjottavaksi..?

Näin yksi yö untakin, kun markkinoin yritykseni palveluja yrittäjille. En kyllä muista, miten siinä kävi; onnistuinko vai enkö, mutta asiat alkavat pyöriä mielessäni jo öisinkin.Ai niin; ja nyt minulla on myös kotitoimisto; Home Office. Tässä on hienoa istua ja tehdä töitä, kun aurinko paistaa ja näet samalla oman kodin kera koiran, lapsen ja välillä miehenkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti