torstai 17. tammikuuta 2013

"Ilmaiset" markkinointitoimenpiteet

Ilmaiset markkinointitoimenpiteet tarkoittavat minun Butiikin ylläpitäjän työtä, joka ei toki ole ilmaista, mutta josta ei kuitenkaan joudu maksamaan ulkopuolelle mitään ylimääräistä.

Ilmaisista markkinointitoimenpiteistä ensimmäisen olen aloittanut perustamalla tämän blogin, joka jatkaa toimintaansa, kun ja jos Butiikki joskus perustetaan. Blogissa kuvailen Butiikin pitäjän arkea niin töissä kuin kotonakin, uusia tuotteita Butiikissa, tarinoita tuotteiden takaa, jne. Voin tuoda omaan kotiini Butiikin tuotteita ja käyttää putiikin vetimiä - mutta vain sillä ehdolla, että teen sen sydämestä ;) Tavoitteena yksi postaus viikossa.

Toinen maksuton keino on facebookin ylläpito; Butiikin kuulumisia, uusia tuotteita, tarjouksia, jne. Tavoitteena muutama postaus viikossa.

Kolmas maksuton toimenpide on lähettää elinkeinoyhtiöille sekä elinkeinoasiamiehille tietoa Butiikista, jota he voivat jakaa eteeenpäin. Tällä toimenpiteellä tavoitellaan siten uusia yrityksiä ja tuotteita Butiikkiin. Näkisin, että etenkin aloitteleville yrityksille putiikki olisi houkutteleva ja helppo vaihtoehto alkuun pääsemiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti